Enlarge fontsReduce fonts
English
ΑρχικήSitemapΧρήσιμα ΤηλέφωναΕπικοινωνία 
 
Δήμαρχος
Δήμος
Δημότες
Γραφείο Τύπου
Επιχειρήσεις
Επισκέπτες
ΝΕΑ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Την κατεπείγουσα έγκριση της χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Αττικής της μελέτης Πολυδρόσου για την οδό Αμαρουσίου – Χαλανδρίου, ζητά η Διοίκηση του Δήμου με αφορμή τις πλημμύρες των ημερών

3 Διεκδικήσεις του Κινήματος «Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση» για τις αμοιβές και τον αριθμό συμβούλων των αιρετών εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης
Σύμφωνο των Δημάρχων


Ο Προσωπικός Ιατρικός μου Φάκελος


Δημοτικός Κινηματογράφος


Ανακοίνωση


Ανακοίνωση

Οι νέες τεχνολογίες εργαλείο για την ενεργό συμμετοχή της νέας γενιάς στα ζητήματα της πόλης ΑμαρουσίουΣύμμαχοι Υγείας


Ρώτα το Διονύση ...και μάθε πόσο πίνειςΈντυπα


. . .

Γ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης - Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κοινωνία της Πληροφορίας»
Το έργο συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και κατά 20% από Εθνικούς Πόρους.

Το Μαρούσι στη Νέα Εποχή

Φίλες και φίλοι,

Μέσα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα του Δήμου Αμαρουσίου, φιλοδοξούμε να προβάλλουμε το προφίλ μιας σύγχρονης και ταυτόχρονα ανθρώπινης πόλης, που μπορεί ενόψει της προωθούμενης νέας διοικητικής μεταρρύθμισης  της χώρας, να αποτελέσει το μητροπολιτικό κέντρο των Βορείων Προαστίων.

περισσότερα...

Ομιλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γεωργίου Πατούλη και στιγμιότυπα από την τελετή ορκωμοσίας της Δημοτικής Αρχής και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου

Γ. Πατούλης: Επενδύουμε στην ενότητα και τη συνεργασία. Σε ισχυρές πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες που στηρίζονται σε κοινές αρχές και αξίες και υπηρετούν το συμφέρον της κοινωνίας.

Παρουσία πλήθους πολιτών πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014, η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής και των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων που αναδείχθηκαν στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

περισσότερα...

 

  Δράσεις Απολογισμού Εργου Δήμου Αμαρουσίου 2011-2013

Αυτό ήταν το μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, προς τους εκατοντάδες πολίτες της πόλης που προσήλθαν στο Δημαρχείο, για την εκδήλωση απολογισμού του Έργου της σημερινής Δημοτικής Αρχής

Ισχυρό μήνυμα στήριξης και εμπιστοσύνης στην προσπάθεια και στο έργο του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, έστειλαν οι εκατοντάδες πολίτες που συμμετείχαν στην εκδήλωση απολογισμού της τελευταίας τριετίας, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

περισσότερα...


Μαρούσι, Ισχυρός και Ανθρώπινος Δήμος
Κοντά στον Πολίτη

 


Προληπτικά μέτρα για την προστασία των πολιτών από τον επερχόμενο καύσωνα λαμβάνει ο Δήμος Αμαρουσίου

Ανοικτές οι κλιματιζόμενες αίθουσες στο Δημαρχείο και στο Κ.Α.Π.Η

περισσότερα...

Το Εμπορικό Κέντρο του Αμαρουσίου άλλαξε σελίδα

 

Γ. Πατούλης: «Παραδίδουμε ένα έργο που έρχεται να δώσει λύση στη «δίψα» δεκαετιών των επαγγελματιών του Αμαρουσίου για μία αγορά προσβάσιμη από όλους, λειτουργική και αισθητικά αναβαθμισμένη. Αφήνει πίσω τη μιζέρια και ενόψει και της πασχαλινής περιόδου εγκαινιάζει μία νέα εποχή αισιοδοξίας και προοπτικής»

.

περισσότερα...

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2014

 

19 συναυλίες και παραστάσεις που υπόσχονται ξεχωριστές πολιτιστικές βραδιές

περισσότερα...

Παρατείνεται μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου 2014 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τα ΤΟΠ.Σ.Α «Α.Σ Πεντελικόν», προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων μελών του Σ.Π.Α.Π

 


Παρατείνεται μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου 2014 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

περισσότερα...

Με δύο δωρεάν προβολές, παρουσία πλήθους θεατών και του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, άνοιξε η φετινή αυλαία του δημοτικού κινηματογράφου «Μίμης Φωτόπουλος»

 

Και το φετινό πρόγραμμα θα είναι πλούσιο σε παραγωγές υψηλής ποιότητας για όλες τις προτιμήσεις από ταινίες δράσης, κοινωνικές, αισθηματικές, κωμωδίες, κινούμενα σχέδια.

περισσότερα...

Από Δευτέρα 14 Οκτωβρίου σε εφαρμογή το νέο Πρόγραμμα αποκομιδής ογκωδών απορριμμάτων από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου, στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται για να διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή, όμορφη, λειτουργική, εφαρμόζει για τη συλλογή των ογκωδών απορριμμάτων ένα νέο πρόγραμμα δρομολογίων, το οποίο προβλέπει ότι η αποκομιδή τους θα γίνεται συγκεκριμένη ημέρα (ή ημέρες) σε κάθε Πολεοδομικής Ενότητα.

Πότε και πού θα γίνεται η αποκομιδή των ογκωδών απορριμμάτων

Από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου η αποκομιδή ογκωδών θα γίνεται με βάση το παρακάτω πρόγραμμα:


Δευτέρα

 

Άγιος Νικόλαος, ΚΑΤ, Κοκκινιά, Καρπάθικα

Τρίτη

 

Νέο Τέρμα, Ψαλίδι, Ανάβρυτα, Κτήμα Βορρέ

Τετάρτη

 

Άγιοι Ανάργυροι, Εργατικές Πολυκατοικίες,
Άγιος Θωμάς, Νέα Λέσβος, Στούντιο Α, Νέο Μαρούσι

Πέμπτη

 

Νέας Φιλοθέη, Πολύδροσο, Σωρός

Παρασκευή

 

Άγιος Νικόλαος, ΚΑΤ, Κοκκινιά, Λάκκα Κόττου

Σάββατο

 

Ψαλίδι, Νέο Τέρμα, Παράδεισος, Σωρός

 

περισσότερα...

Μία ακόμα ξεχωριστή παράσταση προστέθηκε στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2014


 

Μία ακόμα ξεχωριστή παράσταση προστέθηκε στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου

περισσότερα...

Σύγχρονες χρηστικές θεματικές ενότητες για όλους, στο πρόγραμμα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Αμαρουσίου

 

Ξεκινάει από το νέο έτος τη λειτουργία του το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Αμαρουσίου

Σύγχρονες χρηστικές ενότητες που μπορούν να προσφέρουν δωρεάν σε κάθε ενδιαφερόμενο νέες γνώσεις και δεξιότητες περιλαμβάνει το πρόγραμμα του πρόσφατα ιδρυθέντος Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αμαρουσίου.   
   
Στην πρώτη φάση του προγράμματος θα λειτουργήσουν οι ενότητες:
Οικονομία – Επιχειρηματικότητα, Ποιότητα ζωής – Περιβάλλον, Νέες Τεχνολογίες, Γλώσσα και Επικοινωνία, Κοινωνικές Δεξιότητες και Δράσεις, Πολιτισμός και Τέχνη.

περισσότερα...

Ο   Π.Ο.Υ και ο ρόλος του Δήμου Αμαρουσίου και του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ στις πολιτικές για την πρόληψη της Υγείας των πολιτών

 

Σκοπός του Π.Ο.Υ είναι η απόκτηση του ανώτερου δυνατού επιπέδου Υγείας σε όλους τους λαούς της γης. Υπέρ αυτού του σκοπού προσφέρει υπηρεσίες σε παγκόσμια κλίμακα σε κάθε Κράτος, ενθαρρύνει ιατρικές έρευνες, χορηγώντας υποτροφίες, οργανώνει εργαστήρια και πλήθος εκθέσεων και σεμιναρίων για την διασφάλιση της Υγείας.

περισσότερα...

Παραδόθηκε από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, ένας νέος Βιοκλιματικός Παιδικός Σταθμός στο Μαρούσι

 

Είναι ο 5ος κατά σειρά Παιδικός Σταθμός που παραδίδει στις οικογένειες του Αμαρουσίου η Διοίκηση του Γ. Πατούλη

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κ. Χατζηδάκη, του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Σγουρού, και με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου, εγκαινίασε έναν πρότυπο Βιοκλιματικό Παιδικό Σταθμό στην Π.Ε. της Κοκκινιάς. Είναι ο 5ος κατά σειρά βρεφονηπιακός σταθμός που παραδίδεται στις οικογένειες του Αμαρουσίου από τη σημερινή Διοίκηση του Δήμου.

περισσότερα...

8 αλήθειες για την ανάπλαση της Πλατείας Αγίας Λαύρας

Ούτε ένα δέντρο δεν πρόκειται να κοπεί
Περισσότερο πράσινο και δέντρα στην πλατεία Αγίας Λαύρας,
μετά την ολοκλήρωση της βιοκλιματικής της ανάπλασης

Η έναρξη των εργασιών για τη Βιοκλιματική Ανάπλαση του Κέντρου του Αμαρουσίου ξεκίνησαν, από την πλατεία Αγίας Λαύρας.

Ήδη στο συγκεκριμένο χώρο έχουν ξεκινήσει οι εργασίες. Ο χώρος έχει περιφραχθεί περιμετρικά, όπως ορίζουν οι διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας βάση της σύμβασης με την οποία εκτελείται το έργο, προκειμένου να μην κινδυνέψουν οι διερχόμενοι. Ενώ έχει ξεκινήσει και η απομάκρυνση των υφιστάμενων θάμνων και η μεταφύτευση τους σε άλλους χώρους εντός της πόλης, σε πάρκα, ελεύθερους κοινόχρηστους χώρους και σχολεία.

περισσότερα...

Δημόσιος Διάλογος με τους πολίτες για το έργο της Βιοκλιματικής Ανάπλασης του Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου του Αμαρουσίου

 

Με σύσσωμη εκπροσώπηση από τη Διοίκηση και την αντιπολίτευση του Δήμου, από όλους τους συλλόγους και φορείς της πόλης, εμπόρους, κατοίκους και ιδιοκτήτες πραγματοποιήθηκε ο Δημόσιος Διάλογος για τη Βιοκλιματική Ανάπλαση του Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου του Αμαρουσίου. Απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που ετέθησαν και παρέχοντας όλες τις απαιτούμενες διευκρινίσεις και διαβεβαιώσεις για τις διαδικασίες εκτέλεσης του έργου, σε κλίμα σύμπνοιας τίθεται πλέον σε τροχιά υλοποίησης το μεγαλύτερο έργο που έγινε ποτέ στην πόλη και που θα συμβάλει σημαντικά στην αισθητική, περιβαλλοντική και ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων.

περισσότερα...

Στους πολίτες παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, τη νέα πεζογέφυρα επί της Λεωφ. Κηφισίας και οδού Αναβρύτων, συνεπής στις δεσμεύσεις του για ασφαλέστερες μετακινήσεις στο Μαρούσι

 

Ένα νέο βήμα για ακόμη πιο ασφαλείς μετακινήσεις στο Μαρούσι έγινε σήμερα, με την παράδοση από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, στους πολίτες από κοινού με τον Υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, της νέας –δεύτερης- πεζογέφυρας επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της οδού Αναβρύτων.

περισσότερα...

Υλοποίηση της Δέσμευσης της Δημοτικής Αρχής για παράδοση της νέας πτέρυγας του 4ου Δημοτικού – 4ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου, πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

 

Τη νέα πτέρυγα του 4ου Δημοτικού - 4ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου, εγκαινίασε σήμερα 10 Σεπτεμβρίου 2012 ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γεώργιος Πατούλης.

περισσότερα...

Παραδόθηκε από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη το νέο Κλειστό Γυμναστήριο στο 2ο Γυμνάσιο – 2ο Λύκειο στη νεολαία και στους κατοίκους της πόλης

 

Γ. Πατούλης: Στόχος μας να δώσουμε ξανά ζωή στις γειτονιές του προαστίου μας. Να ξανακάνουμε το Μαρούσι μια όμορφη και ανθρώπινη πόλη. Μια πόλη φιλική στη νέα γενιά, που θα κρατά στην αγκαλιά τα παιδιά της και θα τους προσφέρει πολλές και ποιοτικές επιλογές για τη μόρφωση, την άθληση και την ψυχαγωγία τους.

περισσότερα...

Δείτε το αρχείο του φακέλου

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 201412η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία στο Μαρούσι


Maroussi Jazz Festival 2014,
video promoΥπηρεσία Νομικής Υποστήριξης Δήμου Αμαρουσίου


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Κανονισμός Καθαριότητας & Διαχείρισης Κοινόχρηστων Χώρων


Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί


Προκηρύξεις Προσλήψεων


Παιδικοί Σταθμοί


Recycling@ homeΕυρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013ΠΕΡΙΚΛΗΣ - Ηλεκτρονική Δημοκρατία στον 21ο Αιώνα με την υποβοήθηση κινητών υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης


Οδηγίες για την πρόληψη και αντιμετώπιση προσβολών από το κόκκινο σκαθάρι των φοινικοειδών
Έργο Ιατρείου Κοινωνικής ΑποστολήςΜηνιαίο πρόγραμμα ΚΑΠΗ


ARTEMIS CARD
Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου
Web TV Δήμου Αμαρουσίου
Εκδηλώσεις

ΣΠΑΘΑΡΕΙΑ 2014
15ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ

Επιλέξτε εδώ για να κατεβάσετε την πρόσκληση.


Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2014

Επιλέξτε εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα

Λίστα Ενημέρωσης
Γραφτείτε στη Mailing List του Δήμου μας και λάβετε τα έντυπα του Δήμου ή και το Newsletter
Επικοινωνήστε
με Δημοτικούς Λειτουργούς
Σεπτέμβριος 2014
ΚΔΤΤΠΠΣ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
. . .
Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ)

Χρήστης: [Είσοδος]
. . .
RSS   ©2008 ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
0,5629883 seconds