Enlarge fontsReduce fonts
English
ΑρχικήSitemapΧρήσιμα ΤηλέφωναΕπικοινωνία 
 
Δήμαρχος
Δήμος
Δημότες
Γραφείο Τύπου
Επιχειρήσεις
Επισκέπτες
ΝΕΑ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Δήλωση Προέδρου ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη με αφορμή την εκ νέου πίστωση του προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΤΩΝ ΟΤΑ»

Επιστολή Προέδρου ΚΕΔΕ κ. Γ. ΠΑΤΟΥΛΗ προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ι. Μανιάτη με θέμα: «Παράταση Χρόνου Διαβούλευσης για το Σχέδιο Νόμου σχετικά με την ανακύκλωση»
Σύμφωνο των Δημάρχων


Ο Προσωπικός Ιατρικός μου Φάκελος


Δημοτικός Κινηματογράφος


Ανακοίνωση


Ανακοίνωση

Οι νέες τεχνολογίες εργαλείο για την ενεργό συμμετοχή της νέας γενιάς στα ζητήματα της πόλης ΑμαρουσίουΣύμμαχοι Υγείας


Ρώτα το Διονύση ...και μάθε πόσο πίνειςΈντυπα


. . .

Γ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης - Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κοινωνία της Πληροφορίας»
Το έργο συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και κατά 20% από Εθνικούς Πόρους.

Το Μαρούσι στη Νέα Εποχή

Φίλες και φίλοι,

Μέσα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα του Δήμου Αμαρουσίου, φιλοδοξούμε να προβάλλουμε το προφίλ μιας σύγχρονης και ταυτόχρονα ανθρώπινης πόλης, που μπορεί ενόψει της προωθούμενης νέας διοικητικής μεταρρύθμισης  της χώρας, να αποτελέσει το μητροπολιτικό κέντρο των Βορείων Προαστίων.

περισσότερα...

Ομιλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γεωργίου Πατούλη και στιγμιότυπα από την τελετή ορκωμοσίας της Δημοτικής Αρχής και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου

Γ. Πατούλης: Επενδύουμε στην ενότητα και τη συνεργασία. Σε ισχυρές πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες που στηρίζονται σε κοινές αρχές και αξίες και υπηρετούν το συμφέρον της κοινωνίας.

Παρουσία πλήθους πολιτών πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014, η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής και των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων που αναδείχθηκαν στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

περισσότερα...

 

  Δράσεις Απολογισμού Εργου Δήμου Αμαρουσίου 2011-2013

Αυτό ήταν το μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, προς τους εκατοντάδες πολίτες της πόλης που προσήλθαν στο Δημαρχείο, για την εκδήλωση απολογισμού του Έργου της σημερινής Δημοτικής Αρχής

Ισχυρό μήνυμα στήριξης και εμπιστοσύνης στην προσπάθεια και στο έργο του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, έστειλαν οι εκατοντάδες πολίτες που συμμετείχαν στην εκδήλωση απολογισμού της τελευταίας τριετίας, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

περισσότερα...


Μαρούσι, Ισχυρός και Ανθρώπινος Δήμος
Κοντά στον Πολίτη

 


Ο Σ.Π.Α.Π. βραβεύει τους φορείς και τους εθελοντές που στήριξαν το έργο του Συνδέσμου κατά την αντιπυρική περίοδο του 2014

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 19:30, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου).

περισσότερα...

Το Εμπορικό Κέντρο του Αμαρουσίου άλλαξε σελίδα

 

Γ. Πατούλης: «Παραδίδουμε ένα έργο που έρχεται να δώσει λύση στη «δίψα» δεκαετιών των επαγγελματιών του Αμαρουσίου για μία αγορά προσβάσιμη από όλους, λειτουργική και αισθητικά αναβαθμισμένη. Αφήνει πίσω τη μιζέρια και ενόψει και της πασχαλινής περιόδου εγκαινιάζει μία νέα εποχή αισιοδοξίας και προοπτικής»

.

περισσότερα...

Μουσικός Νοέμβριος στο Μαρούσι – Έξι βραδιές Πολιτισμού από 22 έως 30 Νοεμβρίου 2014 από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας

 

Ο Νοέμβριος στο Μαρούσι μας συντροφεύει με έξι ξεχωριστές εκδηλώσεις Πολιτισμού. Από 22 έως 30 Νοεμβρίου 2014 συναυλίες χορωδιών, βραδιές – πάρτι με αγαπημένες χορευτικές επιτυχίες, έντεχνα ακούσματα αλλά και μια ξεχωριστή παράσταση από τους συντελεστές της θεατρικής ομάδας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, συνθέτουν το σύνολο των εκδηλώσεων.

περισσότερα...

Εγκαίνια 52ης Πανελλήνιας Έκθεσης Καλλιτεχνικής Κεραμικής στο Μαρούσι

 Τις πύλες της στο κοινό ανοίγει στις 14 Νοεμβρίου 2014 η 52η Πανελλήνια Έκθεση Καλλιτεχνικής Κεραμικής που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών (Π.Ε.Κ.Α) με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

περισσότερα...

Έναρξη λειτουργίας του 2ου κύκλου εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Αμαρουσίου

 

Εγγραφές στα τμήματα έως την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Συνεχίζεται η λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Αμαρουσίου, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και τη μεγάλη συμμετοχή πολιτών κάθε ηλικίας.
Εμπλουτισμένο με νέες χρηστικές ενότητες, το πρόγραμμα του Κέντρο Δια βίου Μάθησης προσφέρεται δωρεάν σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να αποκτήσει νέες γνώσεις και να βελτιώσει τις δεξιότητές του, με εφαρμογή στην καθημερινότητα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

περισσότερα...

Πρόγραμμα Αθλητισμού 2014-2015

 

Δείτε τα νέα προγράμματα του Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου 

περισσότερα...

Από Δευτέρα 14 Οκτωβρίου σε εφαρμογή το νέο Πρόγραμμα αποκομιδής ογκωδών απορριμμάτων από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου, στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται για να διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή, όμορφη, λειτουργική, εφαρμόζει για τη συλλογή των ογκωδών απορριμμάτων ένα νέο πρόγραμμα δρομολογίων, το οποίο προβλέπει ότι η αποκομιδή τους θα γίνεται συγκεκριμένη ημέρα (ή ημέρες) σε κάθε Πολεοδομικής Ενότητα.

Πότε και πού θα γίνεται η αποκομιδή των ογκωδών απορριμμάτων

Από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου η αποκομιδή ογκωδών θα γίνεται με βάση το παρακάτω πρόγραμμα:


Δευτέρα

 

Άγιος Νικόλαος, ΚΑΤ, Κοκκινιά, Καρπάθικα

Τρίτη

 

Νέο Τέρμα, Ψαλίδι, Ανάβρυτα, Κτήμα Βορρέ

Τετάρτη

 

Άγιοι Ανάργυροι, Εργατικές Πολυκατοικίες,
Άγιος Θωμάς, Νέα Λέσβος, Στούντιο Α, Νέο Μαρούσι

Πέμπτη

 

Νέας Φιλοθέη, Πολύδροσο, Σωρός

Παρασκευή

 

Άγιος Νικόλαος, ΚΑΤ, Κοκκινιά, Λάκκα Κόττου

Σάββατο

 

Ψαλίδι, Νέο Τέρμα, Παράδεισος, Σωρός

 

περισσότερα...

Παραδόθηκε από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, ένας νέος Βιοκλιματικός Παιδικός Σταθμός στο Μαρούσι

 

Είναι ο 5ος κατά σειρά Παιδικός Σταθμός που παραδίδει στις οικογένειες του Αμαρουσίου η Διοίκηση του Γ. Πατούλη

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κ. Χατζηδάκη, του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Σγουρού, και με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου, εγκαινίασε έναν πρότυπο Βιοκλιματικό Παιδικό Σταθμό στην Π.Ε. της Κοκκινιάς. Είναι ο 5ος κατά σειρά βρεφονηπιακός σταθμός που παραδίδεται στις οικογένειες του Αμαρουσίου από τη σημερινή Διοίκηση του Δήμου.

περισσότερα...

8 αλήθειες για την ανάπλαση της Πλατείας Αγίας Λαύρας

Ούτε ένα δέντρο δεν πρόκειται να κοπεί
Περισσότερο πράσινο και δέντρα στην πλατεία Αγίας Λαύρας,
μετά την ολοκλήρωση της βιοκλιματικής της ανάπλασης

Η έναρξη των εργασιών για τη Βιοκλιματική Ανάπλαση του Κέντρου του Αμαρουσίου ξεκίνησαν, από την πλατεία Αγίας Λαύρας.

Ήδη στο συγκεκριμένο χώρο έχουν ξεκινήσει οι εργασίες. Ο χώρος έχει περιφραχθεί περιμετρικά, όπως ορίζουν οι διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας βάση της σύμβασης με την οποία εκτελείται το έργο, προκειμένου να μην κινδυνέψουν οι διερχόμενοι. Ενώ έχει ξεκινήσει και η απομάκρυνση των υφιστάμενων θάμνων και η μεταφύτευση τους σε άλλους χώρους εντός της πόλης, σε πάρκα, ελεύθερους κοινόχρηστους χώρους και σχολεία.

περισσότερα...

Δημόσιος Διάλογος με τους πολίτες για το έργο της Βιοκλιματικής Ανάπλασης του Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου του Αμαρουσίου

 

Με σύσσωμη εκπροσώπηση από τη Διοίκηση και την αντιπολίτευση του Δήμου, από όλους τους συλλόγους και φορείς της πόλης, εμπόρους, κατοίκους και ιδιοκτήτες πραγματοποιήθηκε ο Δημόσιος Διάλογος για τη Βιοκλιματική Ανάπλαση του Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου του Αμαρουσίου. Απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που ετέθησαν και παρέχοντας όλες τις απαιτούμενες διευκρινίσεις και διαβεβαιώσεις για τις διαδικασίες εκτέλεσης του έργου, σε κλίμα σύμπνοιας τίθεται πλέον σε τροχιά υλοποίησης το μεγαλύτερο έργο που έγινε ποτέ στην πόλη και που θα συμβάλει σημαντικά στην αισθητική, περιβαλλοντική και ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων.

περισσότερα...

Στους πολίτες παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, τη νέα πεζογέφυρα επί της Λεωφ. Κηφισίας και οδού Αναβρύτων, συνεπής στις δεσμεύσεις του για ασφαλέστερες μετακινήσεις στο Μαρούσι

 

Ένα νέο βήμα για ακόμη πιο ασφαλείς μετακινήσεις στο Μαρούσι έγινε σήμερα, με την παράδοση από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, στους πολίτες από κοινού με τον Υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, της νέας –δεύτερης- πεζογέφυρας επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της οδού Αναβρύτων.

περισσότερα...

Υλοποίηση της Δέσμευσης της Δημοτικής Αρχής για παράδοση της νέας πτέρυγας του 4ου Δημοτικού – 4ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου, πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

 

Τη νέα πτέρυγα του 4ου Δημοτικού - 4ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου, εγκαινίασε σήμερα 10 Σεπτεμβρίου 2012 ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γεώργιος Πατούλης.

περισσότερα...

Παραδόθηκε από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη το νέο Κλειστό Γυμναστήριο στο 2ο Γυμνάσιο – 2ο Λύκειο στη νεολαία και στους κατοίκους της πόλης

 

Γ. Πατούλης: Στόχος μας να δώσουμε ξανά ζωή στις γειτονιές του προαστίου μας. Να ξανακάνουμε το Μαρούσι μια όμορφη και ανθρώπινη πόλη. Μια πόλη φιλική στη νέα γενιά, που θα κρατά στην αγκαλιά τα παιδιά της και θα τους προσφέρει πολλές και ποιοτικές επιλογές για τη μόρφωση, την άθληση και την ψυχαγωγία τους.

περισσότερα...

Δείτε το αρχείο του φακέλου

Υπηρεσία Νομικής Υποστήριξης Δήμου Αμαρουσίου


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Κανονισμός Καθαριότητας & Διαχείρισης Κοινόχρηστων Χώρων


Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί


Προκηρύξεις Προσλήψεων


Παιδικοί Σταθμοί


Recycling@ homeΕυρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013ΠΕΡΙΚΛΗΣ - Ηλεκτρονική Δημοκρατία στον 21ο Αιώνα με την υποβοήθηση κινητών υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης


Οδηγίες για την πρόληψη και αντιμετώπιση προσβολών από το κόκκινο σκαθάρι των φοινικοειδώνΜηνιαίο πρόγραμμα ΚΑΠΗ


ARTEMIS CARD
Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου
Web TV Δήμου Αμαρουσίου
Εκδηλώσεις

Ο Σ.Π.Α.Π. βραβεύει τους φορείς και τους εθελοντές που στήριξαν το έργο του Συνδέσμου κατά την αντιπυρική περίοδο του 2014

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 19:30, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου).

Λίστα Ενημέρωσης
Γραφτείτε στη Mailing List του Δήμου μας και λάβετε τα έντυπα του Δήμου ή και το Newsletter
Επικοινωνήστε
με Δημοτικούς Λειτουργούς
Νοέμβριος 2014
ΚΔΤΤΠΠΣ
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
. . .
Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ)

Χρήστης: [Είσοδος]
. . .
RSS   ©2008 ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
0,5 seconds